Nansen dijalog centar u Osijeku je lokalna nevladina organizacija osnovana u travnju 2001.

Vizija Nansen dijalog centra je inkluzivna i pravedna interkulturalna zajednica, dok nam je misija socijalni oporavak i razvoj multietničkih zajednica.

Nansen dijalog centar

Cvjetkova 32, 31000 Osijek - RH

+385 31 494 257

𝐈𝐬𝐤𝐥𝐣𝐮č𝐢 𝐬𝐭𝐫𝐞𝐬, 𝐩𝐨𝐣𝐚č𝐚𝐣 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐞𝐬! 13.07.2023.

U sklopu projekta “SPONA – Solidarno u podršci mladima u riziku od siromaštva, socijalne isključenosti i nasilja te mladima u kriznim situacijama”, na inicijativu samih volontera/ki uključenih u projekt, osmišljena je i provedena javna volonterska akcija pod nazivom 𝐈𝐬𝐤𝐥𝐣𝐮č𝐢 𝐬𝐭𝐫𝐞𝐬, 𝐩𝐨𝐣𝐚č𝐚𝐣 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐞𝐬!

Cilj akcije bio je mladima predstaviti drugačiji pogled na pisanje životopisa te ih pripremiti za usmeni intervju kod poslodavca.

Kako je odbijanje prijave za posao vjerojatnost s kojom će se mladi ljudi susresti bar jedanput u svom poslovnom životu, a radi očuvanja mentalnog zdravlja, ovom prilikom mladima su predstavljeni i alati za suzbijanje i prevenciju stresa.

Javna volonterska akcija provedena je u sklopu projekta “SPONA” – Solidarno u podršci mladima u riziku od siromaštva, socijalne isključenosti i nasilja te mladima u kriznim situacijama”, 8.7.2023. u prostorima Nansen dijalog centra.

Projekt “SPONA – Solidarno u podršci mladima u riziku od siromaštva, socijalne isključenosti i nasilja te mladima u kriznim situacijama” provodi Ambidekster klub u partnerstvu s LORI , Udruga PaRiter , Udruga IKS , SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava i Nansen dijalog centrom, a sufinanciran je sredstvima u okviru Europskog socijalnog fonda.

Projekt Štruca kulture

Projekt pod nazivom Štruca kulture provodi se u partnerstvu: Fantastično dobra institucija – FADE IN; Nansen dijalog centar iz Osijeka; Grad Osijek; Romski resursni centar iz Darde; Hrvatsko društvo... 

Prijavite se za praksu u Nansen dijalog centru

Završio/la si fakultet društveno-humanističkog usmjerenja i do sada nisi imala priliku svoje znanje primijeniti u praksi? Zainteresirana si svojim znanjem doprinijeti društvenom napretku, ali ne znaš... 

Pronađena Neet – sumirani rezultati projekta

Projekt “Pronađena Neet” bliži se svom završetku. Tijekom projekta proveli smo brojne aktivnosti i ostvarili mnoge važne rezultate. Posebno smo sretni što smo pomogli grupi vrijednih,... 

Nansen dijalog centar

Cvjetkova 32, 31000 Osijek - RH

+385 31 494 257

Copyright © 2024 Nansen dijalog centar Osijek, sva prava pridržana.