Nansen dijalog centar u Osijeku je lokalna nevladina organizacija osnovana u travnju 2001.

Vizija Nansen dijalog centra je inkluzivna i pravedna interkulturalna zajednica, dok nam je misija socijalni oporavak i razvoj multietničkih zajednica.

Nansen dijalog centar

Cvjetkova 32, 31000 Osijek - RH

+385 31 494 257

Pronađite način kako motivirati svoje učenike / studente

U sklopu projekta TEACH izradili smo online edukativni video materijali pod nazivom “Interkulturalno obrazovanje – teorija i praksa”.

Kroz 28 posebno izrađenih video cjelina edukatori predstavljaju važne koncepte iz teorije interkulturnog obrazovanja, te praktične i primjenljive radionice za rad s učenicima.

Sadržaj edukativnog video materijala

Produkcija video materijala: Little Red Dot

Vlasništvo i autorska prava

Audiovizualni materijal u isključivom je vlasništvu Nansen dijalog centra.
Audiovizualni materijal nastao u sklopu projekta TEACH, a koji je objavljen na našoj mrežnoj stranici i Youtube kanalu NDC-a, besplatan je za pregled ali nije dozvoljeno neovlašteno preuzimanje, kopiranje i dijeljenje bez prethodnog odobrenja od strane Nansen dijalog centra.
U koliko ste zainteresirani za korištenje edukativnih cjelina molimo vas da nas kontaktirate na elektroničku poštu:
igor.ndcosijek@nansen-dialogue.net kako bi smo vam omogućili cjeloviti pregled sadržaja. Hvala.

„Obrazovanje nam daje priliku da razumijemo da smo, kao građani globalne zajednice, svi zajedno povezani, baš kao i naši izazovi.“
Ban Ki-moon, Generalni sekretar UN-a

Audiovizualni materijal pogodan za e-učenje nastao je u sklopu Projekta: „Transcultural Education Aliance in Croatia and Hungary“ – TEACH; sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014.-2020, Ureda za udruge Vlade republike Hrvatske i Mreža fondacija Otvoreno društvo.
Ovim prekograničnim projektom jačamo suradnju između hrvatskog i mađarskog obrazovnog sustava stvaranjem mreže škola, organizacija civilnog društva, institucija i ostalih zagovornika interkulturnog obrazovanja, stvaranjem zajedničkog interkulturnog obrazovnog programa i kreiranjem praktičnih alata za interkulturno učenje i podučavanje.

Izjava o odricanju od odgovornosti

“Sadržaj je isključivo odgovornost Nansen dijalog centra i ni pod kojim uvjetima ne odražava stav Europske unije i/ili Upravljačkog tijela.”

“Stajališta izražena u ovom video materijalu Projekta isključiva su odgovornost Nansen dijalog centra i ne odražavaju nužno stajališta Ureda za udruge vlade republike Hrvatske.”

Nansen dijalog centar

Cvjetkova 32, 31000 Osijek - RH

+385 31 494 257

Copyright © 2024 Nansen dijalog centar Osijek, sva prava pridržana.