Nansen dijalog centar u Osijeku je lokalna nevladina organizacija osnovana u travnju 2001.

Vizija Nansen dijalog centra je inkluzivna i pravedna interkulturalna zajednica, dok nam je misija socijalni oporavak i razvoj multietničkih zajednica.

Nansen dijalog centar

Cvjetkova 32, 31000 Osijek - RH

+385 31 494 257

Pronađena Neet – sumirani rezultati projekta 12.01.2023.

Projekt “Pronađena Neet” bliži se svom završetku. Tijekom projekta proveli smo brojne aktivnosti i ostvarili mnoge važne rezultate. Posebno smo sretni što smo pomogli grupi vrijednih, sposobnih i dragih mladih ljudi da ostvare ili barem se približe nekim od svojih odabranih životnih ciljeva.

U priloženoj infografici možete ukratko pogledati sumirane rezultate projekta čiji je cilj bio dosegnuti mlade u nepovoljnom položaju, one koji pripadaju skupini izvan sustava obrazovanja, zapošljavanja i treninga. Projekt je osigurao mapiranje, uključivanje, osobni razvoj, stručno obrazovanje te osnaživanje za uključivanje u obrazovne programe i tržište rada za višestruko marginalizirane mlade u NEET statusu iz zajednica u OBŽ i VSŽ. Zahvaljujemo svim suradnicima na predanom i posvećenom radu i odličnoj suradnji!

Projekt se provodi u okviru programa Europskog socijalnog fonda “Pronađi me!” – provedba aktivnosti dosega i obrazovanja neaktivnih mladih osoba u NEET statusu, a financiran je sredstvima EU u ukupnom iznosu od 1.557.623,41 kn.

Projekt traje od 12. srpnja 2021. do 11. siječnja 2023. godine, u ukupnom trajanju od 18 mjeseci.

Projekt „Youth Civic Compass”

Izvor fotografije: https://www.facebook.com/RozprawyoEuropie/ „Youth Civic Compass” projekt je koji Stowarzyszenie Rozprawy o Europie provodi u partnerstvu s Nansen dijalog centrom i Gradskim vijećem... 

Nansen dijalog centar

Cvjetkova 32, 31000 Osijek - RH

+385 31 494 257

Copyright © 2024 Nansen dijalog centar Osijek, sva prava pridržana.