Nansen dijalog centar u Osijeku je lokalna nevladina organizacija osnovana u travnju 2001.

Vizija Nansen dijalog centra je inkluzivna i pravedna interkulturalna zajednica, dok nam je misija socijalni oporavak i razvoj multietničkih zajednica.

Nansen dijalog centar

Cvjetkova 32, 31000 Osijek - RH

+385 31 494 257

Poziv na dostavu ponude 29.06.2023.

– Usluga izrade aplikacije za podučavanje i učenje o ljudskim i građanskim pravima

Ime projekta: „PARVA aplikacija“
Projekt „PRAVA aplikacija“ je podržan kroz Fond za aktivno građanstvo, sredstvima Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova.

Ovaj poziv omogućava Vam da se natječete za uslugu izrade aplikacije za podučavanje i učenje o ljudskim i građanskim pravima.

Procijenjena vrijednost ponude: 15.000,00 EUR s PDV-om (113.017,50 HRK s PDV-om, fiksni tečaj konverzije za jedan euro iznosi 7,53450)

Opis usluge:
U okviru projekta „PRAVA aplikacija“, financijski podržanog kroz Fond za aktivno građanstvo sredstvima: Islanda, Lihtenštajna i Norveške u okviru EGP grantova, Nansen dijalog centar nabavlja uslugu izrade aplikacije za podučavanje i učenje o ljudskim i građanskim pravima.

Aplikacija za podučavanje i učenje o ljudskim i građanskim pravima zamišljena je kao sveobuhvatni alat koji korisnicima pruža pristup raznovrsnom repozitoriju informacija. Repozitorij je bogat multimedijalnim sadržajem i kategoriziran na način koji olakšava pretraživanje i pronalaženje relevantnih informacija primjerice Prava manjina, Prava žena itd. Interaktivni dio aplikacije korisnicima treba omogućiti da se uključe u aktivnosti kao što su ankete/kvizovi koje im pomažu da se svrstaju u određene kategorije „borca za prava“ ili edukativni dijelovi s video materijalima i laganim kviz pitanjima.
Aplikacija treba podržava i administratorske i korisničke funkcionalnosti. Administratori prate aktivnosti korisnika, dok korisnici imaju mogućnost pregledavanja informacija samostalno ili gledanja videozapisa. Aplikacija je posebno dizajnirana za srednje škole s velikim brojem korisnika, škole i učenici će se moći dodavati i naknadno.

Cjeloviti Poziv na dostavu ponude preuzmite ovdje

Link za preuzimanje Troškovnika

Za sva dodatna pitanja slobodno nas kontaktirajte.

OSIJEK to GOO

Potpisan je sporazum s Gradom Osijekom koji će od iduće školske godine u svojim školama također provoditi riječki program Građanskog odgoja i obrazovanja. Sporazum su u ime dvaju gradova potpisali... 

KDBZ je dobio oznaku kvalitete “SKOCKANO”

Predmet Kulturna i duhovna baština zavičaja (KDBZ) omogućuje djeci koja žive u multikulturalnoj i multietničkoj zajednici cjelovitije učenje o svome zavičaju, o kulturi i običajima naroda koji... 

Nansen dijalog centar

Cvjetkova 32, 31000 Osijek - RH

+385 31 494 257

Copyright © 2024 Nansen dijalog centar Osijek, sva prava pridržana.