Nansen dijalog centar u Osijeku je lokalna nevladina organizacija osnovana u travnju 2001.

Vizija Nansen dijalog centra je inkluzivna i pravedna interkulturalna zajednica, dok nam je misija socijalni oporavak i razvoj multietničkih zajednica.

Nansen dijalog centar

Cvjetkova 32, 31000 Osijek - RH

+385 31 494 257

Započeo projekt „Gradimo Lokalnu Održivost za Bolje Uspješnije Sutra (GLOBUS)“ 03.12.2021.

Nakon uspješne suradnje na projektu UZBRDO, s veseljem vas obavještavamo da s 10 partnerskih škola nastavljamo zajednički put prema održivosti kroz projekt GLOBUS – Gradimo Lokalnu Održivost za Bolje Uspješnije Sutra.

Sa željom za nadogradnjom partnerstva Nansen dijalog centra s mrežom osnovnih škola Istočne Hrvatske, osmišljen je novi projekt GLOBUS kojim će se razvijati i dodatno jačati sposobnosti, vještine, znanja i aktivno sudjelovanje učenika i njihovih učitelja u području održivog razvoja.

Učenici će uz podršku učitelja i vanjske mentorice ispitati potrebe svoje zajednice te osmisliti i provesti akcijski plan za odgovaranje na te potrebe koji će biti prezentiran i nositeljima politika.

Nositelj projekta je Nansen dijalog centar, a partneri su: OŠ „Mladost“ Osijek, OŠ „Tin Ujević“ Osijek, OŠ Vladimira Becića Osijek, OŠ „Dalj“ Dalj, OŠ „Zmajevac“ Zmajevac, OŠ „Lug“ Lug, OŠ Blage Zadre Vukovar, OŠ Siniše Glavaševića Vukovar, OŠ “Vladimir Nazor” Komletinci i OŠ „Antun i Stjepan Radić“ Gunja.

Trajanje projekta: 8.11.2021. do 8.7.2022.

Projekt je financiran sredstvima Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Projekt Štruca kulture

Projekt pod nazivom Štruca kulture provodi se u partnerstvu: Fantastično dobra institucija – FADE IN; Nansen dijalog centar iz Osijeka; Grad Osijek; Romski resursni centar iz Darde; Hrvatsko društvo... 

Nansen dijalog centar

Cvjetkova 32, 31000 Osijek - RH

+385 31 494 257

Copyright © 2024 Nansen dijalog centar Osijek, sva prava pridržana.