Nansen dijalog centar u Osijeku je lokalna nevladina organizacija osnovana u travnju 2001.

Vizija Nansen dijalog centra je inkluzivna i pravedna interkulturalna zajednica, dok nam je misija socijalni oporavak i razvoj multietničkih zajednica.

Nansen dijalog centar

Cvjetkova 32, 31000 Osijek - RH

+385 31 494 257

Studijska posjeta u sklopu projekta Youth Civic Compass 08.11.2022.

U sklopu projekta Youth Civic Compass organizirali smo studijsku posjetu za našeg poljskog partnera i nositelja projekta udrugu Stowarzyszenie Rozprawy o Europie (eng. Association Reflection on Europe) iz Starahowica. U posjetu je sudjelovao i dogradonačelnik Starahowica Marcin Gołębiowski te predstavnici tamošnjeg savjeta mladih. Kroz četiri dana vidjeli su brojne primjere dobre prakse rada s mladima brojnih organizacija:

Svrha ovog posjeta bilo je i umrežavanje, pa se tako održao susret s predstavnikom Savjeta mladih grada Osijeka i predstavnicima Savjeta mladih grada Belog Manastira, te zamjenicom gradonačelnika Belog Manastira Svetlanom Žarković.

“Youth Civic Compass” projekt je koji Stowarzyszenie Rozprawy o Europie provodi u partnerstvu s Nansen dijalog centrom i Gradskim vijećem mladih Starachowice, a financiran je EEA sredstvima.

Uvodnu edukacija volontera “MLADI ZA MLADE”

U četvrtak 5.1.2023. Održali smo uvodnu edukaciju volontera „MLADI ZA MLADE“ u sklopu projekta SPONA! Sudionice i sudionike pobliže smo upoznali s projektom te ih informirali o svim aspektima volontiranja,... 

UZBRDO – Socijalna kohezija i održivi razvoj

U sklopu projekta UZBRDO, 28.9.2019. godine, održani su treći seminar i radionice čija tema je bila „Socijalna kohezija i održivi razvoj“. Tijekom jednodnevnog događanja učesnici su kroz igre... 

Nansen dijalog centar

Cvjetkova 32, 31000 Osijek - RH

+385 31 494 257

Copyright © 2023 Nansen dijalog centar Osijek, sva prava pridržana.