Nansen dijalog centar u Osijeku je lokalna nevladina organizacija osnovana u travnju 2001.

Vizija Nansen dijalog centra je inkluzivna i pravedna interkulturalna zajednica, dok nam je misija socijalni oporavak i razvoj multietničkih zajednica.

Nansen dijalog centar

Cvjetkova 32, 31000 Osijek - RH

+385 31 494 257

Uvodnu edukacija volontera “MLADI ZA MLADE” 10.01.2023.

U četvrtak 5.1.2023. Održali smo uvodnu edukaciju volontera „MLADI ZA MLADE“ u sklopu projekta SPONA!

Sudionice i sudionike pobliže smo upoznali s projektom te ih informirali o svim aspektima volontiranja, građanskog sudjelovanja i društvenog angažmana mladih. Objasnili smo im kako djeluje civilno društvo, na koji način mladi sudjeluju u odlučivanju te ih osvijestili o ranjivim mladima i rizicima s kojima se susreću. Kroz buduće aktivnosti volonteri i volonterke će osmisliti volonterske akcije i načine kako da pomognemo ranjivim mladima.

Vidjevši entuzijazam, volju i motivaciju naših volontera i volonterki odlučno krećemo s realiziranjem novih aktivnosti! Osjećamo se osnaženo i spremno za volontersko angažiranje za dobrobit društva.

Projekt “SPONA – Solidarno u podršci mladima u riziku od siromaštva, socijalne isključenosti i nasilja te mladima u kriznim situacijama” provodi Ambidekster klub u partnerstvu s LORI , Udruga PaRiter, Udruga IKS, SOS Rijeka – centar za nenasilje i ljudska prava i Nansen dijalog centrom, a sufinanciran je sredstvima u okviru Europskog socijalnog fonda.

Projekt Proaktivna mreža

Projekt Proaktivna mreža osmišljen je kao umrežavanje i osnaživanje resursa u Osječko-baranjskoj i Vukovarsko-srijemskoj županiji sinergijom javno-civilnog partnerstva uz podršku brojnih suradnika... 

Nansen dijalog centar

Cvjetkova 32, 31000 Osijek - RH

+385 31 494 257

Copyright © 2023 Nansen dijalog centar Osijek, sva prava pridržana.