Nansen dijalog centar u Osijeku je lokalna nevladina organizacija osnovana u travnju 2001.

Vizija Nansen dijalog centra je inkluzivna i pravedna interkulturalna zajednica, dok nam je misija socijalni oporavak i razvoj multietničkih zajednica.

Nansen dijalog centar

Cvjetkova 32, 31000 Osijek - RH

+385 31 494 257

Zajednički susret učenika škola uključenih u projekt „Moja osobna povijest u multikulturalnom mozaiku zajednice“ 13.05.2013.

11.05.2013. u prostorima Arheološkog muzeja Osijek (Tvrđa) održan je zajednički susret učenika svih škola uključenih u projekt „Moja osobna povijest u multikulturalnom mozaiku zajednice“. Tijekom višesatnog ugodnog druženja uz prigodan program učenici i njihovi nastavnici osvrnuli su se na teme kojima su se bavili ove školske godine: Osobna povijest(obiteljsko stablo) i Povijesni razvoj mjesta u kojem živim-pogled u budućnost.

Projekt “Moja osobna povijest u multikulturalnom mozaiku zajednice” provodi se u sedam škola s područja Osječko-baranjske i Vukovarsko-srijemske županije (u sklopu programa Kulturne i duhovne baštine zavičaja) a financijski je podržan od strane MZOS RH.

OSIJEK to GOO

Potpisan je sporazum s Gradom Osijekom koji će od iduće školske godine u svojim školama također provoditi riječki program Građanskog odgoja i obrazovanja. Sporazum su u ime dvaju gradova potpisali... 

S provedbom započeo projekt T.E.A.C.H.

1. srpnja 2020. godine započeo je projekt Transcultural Education Aliance in Croatia and Hungary – T.E.A.C.H. u suradnji NDC-a i partnera iz Mađarske Az emberseg erejvel – CUM VIRTUTE HUMANITAS Alapitvany,... 

Nansen dijalog centar

Cvjetkova 32, 31000 Osijek - RH

+385 31 494 257

Copyright © 2022 Nansen dijalog centar Osijek, sva prava pridržana.