Nansen dijalog centar u Osijeku je lokalna nevladina organizacija osnovana u travnju 2001.

Vizija Nansen dijalog centra je inkluzivna i pravedna interkulturalna zajednica, dok nam je misija socijalni oporavak i razvoj multietničkih zajednica.

Nansen dijalog centar

Cvjetkova 32, 31000 Osijek - RH

+385 31 494 257

HP Get IT

NDC-u status Ovlaštenog HP Get IT Centra

Nansen dijalog centar Osijek je prepoznat kao pouzdan partner Micro Enterprise Acceleration Institut-a koji je sponzoriran od Hewlett-Packard korporacije i u suradnji sa Hewlett-Packardom razvija svjetsku mrežu HP Get IT centara s ciljem doniranja kompjuterske HP opreme i realizacije edukacijskog programa Get IT.
GET-IT program osigurava stjecanje znanja mladim ljudima neophodnih za pokretanje vlastitih tvrtki i uspješno poslovanje u suvremenom informatičkom okružju. Program će osnažiti poduzetnički duh mladih ljudi i promovirati sve prednosti uporabe informacijskih tehnologija u poslovnom i privatnom životu.

Nansen dijalog centar Osijek stekao je status Ovlaštenog HP Get IT Centra te će program GET – ITa provoditi na području Vukovarsko–srijemske i Osječko–baranjske županije.

Projekti i aktivnosti

Rad udruge i/ili provedbu projekata financijski su podržali

Nansen dijalog centar Osijek je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge.

Nansen dijalog centar

Cvjetkova 32, 31000 Osijek - RH

+385 31 494 257

Copyright © 2024 Nansen dijalog centar Osijek, sva prava pridržana.